Internet věcí v reálné praxi - TechEd-DevCon 2016 - největší IT konference v Česku.

TechEd-DevCon 2016

připravila Počítačová škola Gopas na termín 16. - 19. května a proběhne již tradičně v sálech multikina Premiere Cinemas v OC Park Hostivař.

 

Laurent Ellerbach

Laurent Ellerbach v regionu střední a východní Evropy vede týmy „technických evangelistů“ a marketingu společnosti Microsoft. Jeho funkce spojuje hluboké technologické znalosti se schopností technologie vysvětlit jak odbornému auditoriu vývojářů, tak širší technické veřejnosti. Jeho přednáška „Create The Internet of Your Things: example of a real system“ bude zaměřená na Internet věcí – reálné projekty a jejich využití. Představí celkový koncept technologie i konkrétní nástroje, které v IoT realizacích využívají.

TechEd 2016 - GOPAS

Internetu věcí se ale budou věnovat i další přednášky - Štěpán Bechynský představí Azure IoT Hub od A do Z, Jan Pospíšil přiblíží základy vývoje IoT nad Windows 10 a Tomáš Jecha se bude v rámci své přednášky věnovat novinkám platformy ASP.NET. Z řad dalších přednášejících, kteří se na konferenci TechEd-DevCon 2016 podělí o své zkušenosti, jmenujme ještě Michala Altair Valáška, Davida Gešvindra, Jiřího Činčuru, Vladimíra Mužného, Michaela Grafnettera, Kamila Romana, Ondřeje Ševečka nebo Jana Vrbatu.


TechEd-DevCon 2016 se zaměřuje na nejžhavější témata, která hýbou v letošním roce IT světem. 

Na své si tak přijdou i ti, co se zajímají o bezpečnost počítačových sítí, cloudové technologie, vývoj aplikací, databáze, deployment Windows 10 aj.

„Daří se nám naplňovat cíl – být konferencí se skutečným technickým obsahem na světové úrovni, podle vyjádření účastníků jedinou svého druhu v Čechách. To potvrzuje i zájem o konferenci, která v loňském roce byla plně obsazená už měsíc předem, přestože kapacita je na české poměry velká. Konference je nadstandardní i po obsahové stránce – přednášky probíhají souběžně v pěti sálech po čtyři dny,“ doplňuje ředitel Počítačové školy Gopas Jan Dvořák.

Aktuální informace o programu přednášek, mluvčích a doprovodném programu konference TechEd-DevCon 2016 jsou k dispozici na stránkách http://www.teched.cz/. Zde je také možné se na konferenci registrovat.


Zlatým partnerem konference TechEd-DevCon 2016 je VIVmail.cz, hlavním odborným partnerem KPCS, hlavním partnerem System4U.

O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Gopas.cz

Internet věcí v reálné praxi - TechEd-DevCon 2016 - největší IT konference v Česku.

Doporučené kurzy