Spustili jsme nové a moderní evzdelavani.cz!

Už je to tady, seznamte se! Nejmodernějším portál, přináší mnohem více, než přepracovaný design.  

Co vám to přinese?

Od základů modernizovaný portál klade důraz na co nejrychlejší vyhledání a srovnání aktuálních kurzů. Samozřejmě splňuje nejnovější požadavky na ergonomii, rychlost a technologie. 

Ve spolupráci s profesionály jsme se zaměřili na funkční design. Dokonalosti totiž není dosaženo tehdy, když už není co přidat, ale tehdy, když už nemůžete nic odebrat.

Investovali jsme do přání našich koncových klientů

Zájemci o školení nemají čas prohledávat přes všemožná klíčová slova celý internet, skrz různé full textové a katalogové vyhledávače.

Udělali jsme ten nejjednodužší a nejpřehlednější ceník s novými tarify, které myslí na každého. Nový portál jsme budovali s cílem zajistit návratnost investice pro naše partnery. Našim klientům chceme vygenerovat mnohem více miliónů korun v přímých objednávkách, než tomu bylo nyní. 

Strávili jsme 1000+ hodin nad nejlepším vyhledáváním

Tisíce programátorských hodin strávených na budování integrační platformy, která propojí kurzy všech společností, včetně termínů a dalších klíčových informací. To je na českém trhu zcela jedinečný projekt.

Unikátní platforma dokáže snadno vyhodnotit a porovnat kurzy různých společností. Vytvořili jsme nejefektivnější systém, který vám pomůže najít kurz přesně podle vašich požadavků. 

Najít ten správný kurz nikdy nebylo jednodužší

eVzdělávání si již v raném začátku vydobilo pevnou pozici díky inteligentnímu vyhledávání z široké nabídky kurzů. Od počátku až sem jsme ušli obrovskou cestu. Prožili jsme neopakovatelné. Máme nepřenositelné zkušenosti. 

Po všech těch zkušenostech, analýze a testování se díváme na věci jinak. Vše co děláme se zaměřuje na konverzi zákazníka. Toho lze docílit pouze tehdy, pokud máte

  • stále čerstvá data
  • která udržujete v přehledné formě
  • provozovaná na stabilní platformě a výkonných serverech 

Jsme tradiční český portál s bohatou historií. Naše platforma pro vyhledávání nemá v ČR obdoby.  Investice do vzdělání může být zlatý důl, ale také zmařená investice. Důležité je si správně vybrat. 

  • kurzy od ověřených dodavatelů
  • inteligentní vyhledávání a srovnání kurzů

Poskytovatelé vzdělávání, není čas ztrácet čas! Zviditelníme vás a dostaneme vaše kurzy i k zájemcům, kteří znají jen konkurenci. Studenti, manažeři, zkrátka všichni, kteří se nechcete spálit při výběru pamatujte: Naučit se můžeš všechno, důležité je si správně vybrat!

Ing. Petra Dostálová, jednatelka

Spustili jsme nové a moderní evzdelavani.cz!

Doporučené kurzy