Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé
Základní informace
Kategorie:
Místa konání:
Jazyk:
Organizátor:
Termín a místo
- 21. 6.Senovážné náměstí 23
110 00 Praha2 771 Kč / účastníkMám zájemŠkolitelé: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Ceny kurzů jsou uvedeny včetně DPH
Celkem 1 termínPoptat jiný termín
Popis kurzu
Cíle:
- Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP. Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému. Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.
- Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP. Seminář je primárně určen pro výrobce potravin. Seminář je primárně určen pro výrobce potravin.
- • přehled potravinářské legislativy,
- • mikrobiologie potravin,
- • nebezpečí z potravin,
- • souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
- • struktura systému HACCP (postup zavádění),
- • ověřování systému,
- • zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.
- Dotazy a diskuze.
- Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.
Další oblíbené kurzy školitele
Oblíbený
Právo a legislativaZadávání veřejných zakázek ve stavebnictví (on-line seminář)
OblíbenýPraha
Právo a legislativaVEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Vyhrazené změny závazku ze smluv a změny smluv po jejich uzavření
OblíbenýPraha
Právo a legislativaPraktické informace a postupy pro odhad hodnoty nemovité věci
OblíbenýPraha