Systém HACCP ve stravovacích provozech krok za krokem
Základní informace
Kategorie:
Jazyk:
Organizátor:
Termín a místo
Aktuálně nejsou vypsány žádné termíny,
poptejte indiviuální termín.Poptat jiný termín
Popis kurzu
Cíle:
- Cílem semináře je seznámit vás s problematikou systému HACCP ve stravovacích provozech, dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Bude vám vysvětlena problematika nebezpečí z potravin, dále základní pojmy a požadavky na systém HACCP. Získáte informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP v praxi (ve vlastním provozu).
- Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému Hazard Analysis and Critical Control Points (dále jen HACCP) dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena oblast související s výrobou pokrmů).
- • legislativní požadavky na systém HACCP,
- • základní principy systému HACCP,
- • nebezpečí z potravin,
- • postup zavádění systému HACCP,
- • ověřování systému HACCP.
- Odpovědi na dotazy.
- Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.