Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky
Základní informace
Kategorie:
Jazyk:
Organizátor:
Termín a místo
Aktuálně nejsou vypsány žádné termíny,
poptejte indiviuální termín.Poptat jiný termín
Popis kurzu
Cíle:
- Cílem semináře je seznámit vás s principy a požadavky systémů bezpečnosti potravin (systém HACCP, standardy BRC, IFS, FSSC 22000). Získáte informace, které vám umožní orientovat se v požadavcích systémů. Budou probrány postupy udržování efektivního systému bezpečnosti potravin, aktuální přístupy k požadavkům standardů IFS a BRC.
- Seminář je určen jak pro pracovníky společností, které zvažují zavedení a certifikaci systému bezpečnosti potravin, tak pro pracovníky společností, které mají systém podle některé z norem již zaveden. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu a hygienu, pro vedoucí a členy týmu HACCP, pro interní auditory.
- • cíle a význam systémů bezpečnosti potravin,
- • dělení systémů, pojmy v rámci systémů,
- • základní požadavky systémů bezpečnosti potravin se zaměřením na IFS, BRC (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin).
- Odpovědi na dotazy.
- Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
- Na téma navazuje kurz „Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – standardy BRC, IFS“, 9. 12. 2019.
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.