Výživa při potravinových alergiích a intolerancích
Základní informace
Kategorie:
Místa konání:
Jazyk:
Organizátor:
Detail kurzu na stránce organizatora:
Termín a místo
- 15. 2.Kotkova 4
703 00 Ostrava-Vítkovice790 Kč / účastníkMám zájem
Ceny kurzů jsou uvedeny včetně DPH
Celkem 1 termínPoptat jiný termín
Popis kurzu
Chcete se více informací dozvědět o potravinových alergiích a intolerancích? Zdají se Vám tyto pojmy stejné? Máte ve svém okolí někoho, kdo tímto onemocněním trpí? Tápete v potravinách, které se smí podávat při těchto dietních omezeních?
V rámci našeho semináře Vás seznámíme s nejčastějšími potravinovými alergiemi a intolerancemi, které se vyskytují v naší české populaci. Toto téma je v dnešní době velmi aktuální. Neustále přibývá lidí s dietním omezením a tápou, které potraviny si mohou koupit a také jak si je chutně upravit.
Lektor: Mgr. Jana Szücs, nutriční terapeutka
Rozsah: 4 vyuč. hod.
Obsahová náplň:
1. Vymezení rozdílů mezi potravinovou alergií a intolerancí
2. Nejčastější potravinové alergie a intolerance
3. Vhodné potraviny u jednotlivých omezení
4. Stravování dětí ve školském zařízení s potravinovou intolerancí či alergií
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.