Personální rozvoj firmy a externí řízení

Ztráta klíčového zaměstnance může firmě způsobit nemalé škody. Z toho důvodu se firma musí s náhlým nebo v některých případech plánovaným personálním deficitem rychle a efektivně vypořádat. Jaké možnosti existují? Tématem workshopu, který proběhne 24. listopadu 2011 od 08:30 do 12:15 hodin v hotelu Majestic Plaza na Štěpánské ulici v centru Prahy, bude Personální rozvoj firmy a externí řízení. Hlavním cílem je poukázat na široké spektrum alternativ řešení.

Pro koho je workshop určen?
Workshop neboli menší brunch je určen pro omezený počet dvaceti generálních a výkonných ředitelů se svými personalisty a HR specialisty. Účastníci dostanou příležitost dozvědět se důležité a zajímavé informace od předních specialistů.

Na workshopu vystoupí paní inženýrka Reneta Mládková a promluví na téma Personální audit ve firmě - udělejte si pořádek "před vlastním prahem". Dalším vystupujícím bude pan inženýr Luděk Pfeifer, jehož ústředními tématy se stanou Správná volba velkých korporací a Kde vybrat správného tzv. Interim Managera. Paní Jitka Tejnorová se rozhovoří o řízení firmy externisty a pan Erik Matouš se zaměří na Psychologie HR a její skrytá zákoutí.

Hromadná diskuse
V závěru workshopu budou mít účastnící možnost hromadné diskuse. Panelová diskuse probíhá mezi účastníky a řečníky setkání. Během workshopu budou pro všechny zúčastněné připraveny lahodné pokrmy připravené v kuchyni čtyřhvězdičkového hotelu.

Personální rozvoj firmy a externí řízení