Franšíza, cesta k úspěchu!

Chcete se stát lektorkou jazyků, ale máte strach, že se neprosadíte? Chtěli byste si otevřít vlastní jazykovou školu, ale nemáte žádné zkušenosti a vstupní kapitál? Nechte si poradit u profesionálů a propagujte díky franšízu značku, která si již získala místo na trhu. 

Minimalizujte svá rizika a vyberte si metodiku, která Vás zaujme a naplní vaše očekávání. Práce nemusí být jen prostředek k výdělku, ale i zábavou!

Co můžete očekávat od franšízové spolupráce? Franšíza jinými slovy podnikání na klíč, je vhodný způsob jak zahájit podnikání, když nemáte dostatek vlastních finančních prostředků a zkušeností. Franšízant má možnost i v době ekonomické krize využívat goodwill již zavedené značky/ metodiky výuky, systém podnikání, obchodní a marketingové know-how a to vše bez ztráty svobody či rizika, že zkrachuje. Proč opakovat chyby, kterými si již jiní prošli?

 

Hocus a Lotus


Jazyková škola Light Point nabízí franšízový koncept „The Adventures of Hocus and Lotus", který má dlouholetou tradici a akreditaci nejen v místě svého původu, v Itálii. Tato metodika výuky cizích jazyků byla vytvořena týmem evropských psycholingvistů a jazykovědců pod vedením profesorky Traute Taeschner. V současné chvíli si získává velkou popularitu i na českém trhu. Metodika výuky je založena na narativnímu formátu, který funguje na stejném principu jako při osvojování si mateřského jazyka. Metodika výuky je k dispozici v pěti jazycích a to angličtině, němčině, italštině, španělštině a francouzštině.


Na rozdíl od ostatních franšízových řetězců jazyková škola Light Point nerozdává licenci každému kdo má o ni zájem. K zajištění kvality výuky a profesionálního přístupu, jsou Magické učitelky každý rok proškolovány a probíhá kontrola dodržování všech podmínek spolupráce. Mimo jiné získání franšízové spolupráce je prověřeno i na Univerzitě La Sapienza odkud metodika The Adventures of Hocus and Lotus pochází. Úzká spolupráce mezi jazykovou školou Light Point a franšízanty - Magickými učitelkami je po celou dobu spolupráce.

Obohaťte své dosavadní znalosti a dovednosti při výuce a staňte se součástí obchodního modelu, který vám otevře dveře k mnoha studentům od raného věku. Franšízový model metodiky výuky cizích jazyků pro děti ve věku od 3 let "The Adventures of Hocus and Lotus" funguje ve více než 10 zemích po celém světě!

Autor: Veronika Ivakina, BA

Franšíza, cesta k úspěchu!