LEARN & TECH 2020

Zveme vás na již 2. ročník akce zaměřené na představení technologických řešení pro oblast firemního vzdělávání se letos uskuteční na podzim v Praze, konkrétně 24. 9. 2020 v prostorách Konferenčního centra GreenPoint v Praze 10. Jedná se o unikátní showcase tvůrců moderních e-learningů, vzdělávacích webů a výukových videí, aplikací, videotréninků, rozšířené či virtuální reality.

V oblasti technologií ve vzdělávání existuje několik akcí, které se věnují buď čistě školám, nebo jsou orientovány více technicky. Proto jsme se s kolegy rozhodli uspořádat event zaměřený na možnosti využití technologií online a digitálního vzdělávání ve firemním vzdělávání, a to napříč obory, typy práce i velikostí firem," vypočítává důvody pro tuto akci Tomáš Langer z Firemního vzdělávání. 

Cílem showcase je ukázat nejrůznější možnosti vzdělávání a rozvoje zaměstnanců s využitím moderních technologií. „Když se s personalisty bavíme o online vzdělávání, tak často říkají: e-learning? To už jsme měli a nefungovalo to,“ dodává Langer. Většina si totiž ještě i dnes pod e-vzděláváním představí buď powerpointové prezentace ke stažení, nebo dokonce PDF soubory na intranetu.

LEARN & TECH 2020 představí řadu technologických řešení pro firemní vzdělávání, která si budou moci personalisté prohlédnout, vyzkoušet a hlavně – zažít. „Myslím si, že řada obav z technologií pramení z toho, že si je lidé nevyzkoušeli, a tak o možnosti jejich využití mají zkreslené představy. A to chceme změnit," uzavírá Langer.

Využijte této jedinečné příležitosti pro personalisty zabývající se rozvojem a vzděláváním svých zaměstnanců, L&D a T&D manažery organizací vyzkoušet si na vlastní kůži nejnovější technologické trendy a novinky pro firemní vzdělávání a zkonzultovat možnosti jejich využití ve své organizaci.

Podrobné informace a vstupenky naleznete na www.learnandtech.eu.

LEARN & TECH 2020

Doporučené kurzy