Svět informatiky ve finančnictví: PSD2 revoluce

Technologické inovace ve finančním sektoru jako hlavní téma letošního ročníku odborné konference Svět informatiky ve finančnictví. 

Zavítejte 22. listopadu do pražského Konferenčního centra City a vyslechněte si zajímavé přednášky na témata týkající se FINTECHu, Payment Service Directive (PSD2), big data technologií a kybernetické bezpečnosti. Tradičním pořadatelem akce je společnost Exponet s.r.o.

Úvod konference bude věnován směrnici PSD2 a zákonu o platebním styku. Navazující příspěvek zůstane tematicky u směrnice PSD2, nabídne však pohled nejstarší a největší české banky – České spořitelny a toho, jak ona sama vnímá nutnost otevřít venkovnímu světu svou datovou pokladnici. Předešlé prezentace doplní příspěvek Jakuba Sechtera ze Spendee , který představí PSD2 z pohledu FinTech společnosti.

Jak změřit spokojenost zákazníků (EUE End User Experience) nebo jak detekovat problémy na síti (NPM Network Performance Monitoring) prozradí další ze zajímavých přednášek na téma důležitosti výkonných aplikací ve finančnictví „Riverbed Application Performance Platforms a využití ve finančnictví“.

Řečníci druhého konferenčního panelu se ve svých výstupech zaměří na nejčastější druhy použití big data technologií.  

Na příkladech z praxe si ukážeme, jak může ve finančním sektoru pomoci z hlediska řešení krizových situací a klientského servisu online monitoring

Představíme si také, jak naložit s daty získanými nástrojem na social listening a být tak v obraze o názorech klientů, potenciálních klientů a aktivitách konkurence. Svůj přístup k big data poodkryje pro účastníky konference zástupce jednoho z největších operátorů na českém mobilním trhu T-Mobile a představí, co dnes dokáže operátor nabídnout svým partnerům v oblasti finančních služeb. 

Téma uzavře případová studie optimalizace pobočkové sítě České spořitelny, na které si detailně rozebereme použití lokační analýzy. 

Program, představení přednášejících a registrace na:

http:financnictvi.konference.cz

Svět informatiky ve finančnictví: PSD2 revoluce