Jak nakopnout svůj osobní rozvoj?

Janka Chudlíková, Petr Ludwig nebo Ladislav Zibura  na 6. ročníku konference Osobní růst 

Jak nakopnout svůj osobní rozvoj? Jak udržet návyky po celý rok, jak na zdravý životní styl nebo jak nebýt závislý na sociálních sítích? Odpovědi nabídnou vybraní řečníci 26. 1. 2020 v pražském kulturním dome Ládví na konferenci Osobní růstu pořádané institutem GrowJOB Petra Ludwiga. Mezi osmi řečníky vystoupí koučka a mentorka Janka Chudlíková, technologický evangelista a specialista na produktivitu Petr Mára, nejznámější český cestoval a autor 4 cestovatelských knih Ladislav Zibura nebo ředitel GrowJOB Institute a autor knihy Konec prokrastinace Petr Ludwig. 

Témata důležitá pro osobní růst a pro motivovaný a vyrovnaný život přednesou na konferenci odborníci na témata jako je produktivita, dušení zdraví, motivace, zdravý životní styl a vztahy. „Osobní růst je naše tradiční novoroční konference, kterou si účastníci oblíbili. Najdou tam totiž vše, co potřebují k okamžitému zlepšení kvality jejich života. Nástroje, teorii, příběhy a case studies,“ vysvětluje organizátorka akce Aneta Martinek z GrowJOB Institute. 

Jak udržet návyky dlouhodobě a ne jen v rámci novoročního předsevzetí? Na to odpoví Petr Mára, technologický evangelista, Apple certifikovaný trenér a odborník na produktivitu. Zdravému životnímu stylu, sportu a výživě se bude ve své přednášce věnovat Andy Pavelcová, zakladatelka fitness projektu FitFab Strong, se kterým cvičí měsíčně desítky tisíc Čechů. Jak se díky cestování posouvat ve svém osobním rozvoji a poznávat sám sebe, to je téma Ladislava Zibury, cestovatele a autora 4 cestovatelských knih. Tématu duševního zdraví a předcházení vyhoření se bude věnovat Marie Salomonová, neurovědkyně a zakladatelka projektu Nevypusť duši, který šíří osvětu ohledně duševního zdraví. Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, aktuálně nejprodávanější české knihy ve světě, bude na konferenci přednášet na téma závislosti na sociálních sítích a jaké to může mít vliv na život jedince. Koučka a mentorka Janka Chudlíková se bude věnovat tématu rozhodování a vnitřního smíření s následky daného rozhodnutí.  Jak vychovávat deti a mít spokojenou rodinu zodpoví Paula Fassati, zakladatelka projektu Lepší rodina a vztahová konzultantka. A téma emocí a jejich zvládání ve vztazích zodpoví Jan Ženatý, psycholog, který absolvoval trenérský výcvik u Paul Ekman Internatinal.

Konkrétní termíny konání všech akcí mohou zájemci průběžně sledovat na stránkách konference

Konference Osobní růst

Místo konání akce: KD Ládví, Burešova 1661/2, Praha

Termín a trvání: 26. ledna, 9.30 – 16.30

Cena vstupenky: 2.390 Kč

Jak nakopnout svůj osobní rozvoj?