Management 21.století

Ovládněte management 21. století s Rastislavem Durišem

 

Vedete tým? A chcete vědět, jak to dělat efektivněji, naučit svůj tým spolupracovat a posunout ho k samořízení?

Pak si nenechte ujít únorové workshopy EVOLVE! Masterclass s HR psychologem Rastislavem Durišem na téma management naruby.

 Rasťo vystudoval učitelství angličtiny a psychologie a později sociální a pracovní psychologii. Na Slovensku a v Česku pomáhal budovat renomované psychodiagnostické značky Hogan a Schuhfried a propagovat výhody online psychodiagnostiky v HR. V současnosti vede vlastní konzultační společnost spoluHRame, která se specializuje na leadership, týmový a organizační rozvoj a byznys hry. Od roku 2019 zároveň působí jako týmový kouč a konzultant pro oblast firemní kultury a inovací v IT společnosti ableneo.

 Rasťo boří mýtus leadera a zdůrazňuje, že leadership je úlohou celého týmu. Klíčem k úspěchu jsou podle něj facilitační dovednosti – schopnost uvolnit potenciál skupiny. Na Slovensko i do Česka přináší inovativní světové přístupy, které podporují participativní management – Raketový model týmové práceGamestormingManagement 3.0Liberating Structures či BetaCodex Network

 Na workshopu vám Rasťo ukáže, proč tradiční management přestává fungovat a nasměruje vás k jeho moderním alternativám.

 Během celodenního workshopu se:

 ✓ Seznámíte se s hnutími jako jsou Management 3.0 nebo Betacodex Network, která management posouvají k samořízení. ✓ Pochopíte, proč jsou týmy klíčem k leadershipu a jak zlepšovat jejich dynamiku. ✓ Budete si HRát. V byznysové hře Meddlers si postavíte novou organizační strukturu, v Delegačním pokeru se naučíte předat vládu svému týmu a díky Raketové skládačce zajistíte, že vaši lidé pochopí týmovou práci. ✓ Kromě praktického využití těchto tří nástrojů nového leadershipu si odnesete i doporučení na řadu dalších.

 Školení proběhne 11.2. v Brně a 12.2. v Praze.

 Celý program a registrace na akci najdete na: www.evolvemasterclass.com 

Management 21.století

Doporučené kurzy