Auditor v potravinářství
Základní informace
Kategorie:
Jazyk:
Organizátor:
Termín a místo
Aktuálně nejsou vypsány žádné termíny,
poptejte indiviuální termín.Poptat jiný termín
Popis kurzu
Popis:
- včetně záznamu
- Cílem je vyškolit interní auditory pro provádění auditů v oblasti bezpečnosti potravin, i pracovníky, kteří budou do realizace auditů teprve zapojeni. Po absolvování semináře budete připraveni provádět interní audity, audity u vašich dodavatelů. Získáte informace, jak efektivně ověřovat kvalitu a bezpečnost potravin a celkově zvládnout jednotlivé fáze auditu. Součástí semináře jsou požadavky na provádění auditů obecně, požadavky na auditory (dle ISO 19011) a jejich znalosti. Je řešen procesní přístup se zaměřením se na problematiku (specifika) potravinářských provozů, schopnost celkově zvládnout celý audit, resp. jednotlivé jeho fáze.
- Seminář je určen pro interní auditory i pracovníky, kteří budou do realizace auditů teprve zapojeni. Seminář je rovněž vhodný pro pracovníky oddělení kvality a nákupu v potravinářství. Seminář je vhodný pro pracovníky potravinářských firem i stravovacích provozů. Po absolvování semináře nelze provádět certifikační audity. Obsahem semináře není konkrétní výklad požadavků standardů bezpečnosti potravin.
- • normy pro auditování, platná legislativa, terminologie,
- • proč auditovat (význam, cíle a charakteristika auditu),
- • požadavky a zásady auditování (nezávislý auditor, psychologie auditu a další),
- • příprava na audit, postup při auditu, dokumentace auditu,
- • zkušenosti z auditů (nejčastější nedostatky),
- • lidský faktor (komunikace).
- Odpovědi na dotazy.
- Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.